33 от най-често задаваните въпроси за нанопачовете на LifeWave (Жезнена вълна)

33 от най-често задаваните въпроси за нанопачовете на LifeWave (Жезнена вълна)

 
Общи въпроси

1. Как действат нанопачовете, след като никакви вещества не преминават през кожата в организма?
Клиничните тестове доказват, че нанопачовете LifeWave като усилват потока на енергия в организма, стимулират акупунктурните точки. Няма необходимост да се използват лекарства, стимулатори или игли.

2. Безопасни ли са нанопачовете?
LifeWave нанопачовете са нетрансдермални, т.е. нищо не прониква чрез тях в организма. Освен това, компания LifeWave използва противоалергични лепила. Хомеопатията и точковият масаж са известни ефективни и безопасни методи за лечение. При наличие на някакво тежко заболяване е добре да се консултирате с Вашия лекар преди да използвате продуктите на LifeWave.

3. Провеждани ли са независими изследвания или тестове с нанопачовете?
Компания LifeWave е извършила десетки клинични изследвания, за да се докаже , че нанопачовете подобряват здравословното състояние и самочувствието на човека. Пълният списък на публикациите с резултати от клиничните изследвания може да намерите в уеб-сайта на компанията: www.lifewave.com/research.asp

4. Колко дълго е необходимо да се носят нанопачовете?
Един пач може да се носи в продължение на 12-14 часа. След това се маха и се поставя нов.

5. Къде следва да се поставят нанопачовете за получаване на най-добри резултати?
Всеки вид пач е подходящ за определени точки и следва да се прилага според съответните инструкции. Препоръчваните точки за поставяне на нанопачовете могат да се видят в съответната брошура с подробни указания за използване.

6. Необходимо ли е да бъда специалист по акупунктура, точков масаж или хомеопатия, за да използвам нанопачовете на LifeWave?
Не, Вие може ефективно да използвате тези пачове, като следвате указанията за приложение, дадени в брошурата на LifeWave или на уеб-сайта за тренинг LifeWave www.LifeWaveTraining.com

7. Могат ли да се комбинират нанопачовете?
Да, различните нанопачовете могат да се използват за усилване на ефекта от тях. Вие можете да намерите множество препоръчителни комбинации в Справочника LifeWave, който може да си поръчате чрез спомагателния офис (в раздела на кошницата “Помощ при продажби”)

8. Кой може да използва нанопачове LifeWave?
Всеки навършил 18години. Забранено е да се използват от бременни и кърмачки. Всеки с тежко заболяване трябва да се консултира с лекар преди да използва нанопачовете.

9. Какво е съдържанието на нанопачовете ?
Те съдържат патентована смес, която включва аминокиселини, вода, стабилизиран кислород и природни органични съединения с нано( микро) размери. Нито едно от веществата (всички са безвредни), които влизат в състава на тези продукти, не попадат в организма.

IceWave (Нанопач Болка)

10 Защо болката не отминава?
Обезболяващ ефект може да няма по много причини. Най-распространената причина е обезводняването на организма. Изпийте 1-2 чаши вода, изчакайте 20-30 минути и отново поставете пачовете. Може също да опитате да сложите пачовете на други точки, предлагани в ръководството за приложение. Опитът показва, че поставянето на пачовете на една от препоръчаните точки има ефект.

11. Колко време е необходимо, за да се премахне болката с нанопачовете на LifeWave?
Много хора усещат обезболяващия ефект до няколко минути от поставянето на нанопачовете, макар че резултатите зависят от индивидуалното здравословно състояние на човека.

12. Къде трябва да залепя нанопачовете при болка в цялото тяло?
Залепете белия нанопач на стъпалото на десния крак, а кафявия – на стъпалото на левия крак на KIDNEY 1 (на меридиана Бъбрек т. 1 – виж указанията за ползване).

13. Колко време трябва да се използват нанопачовете, за да се премахне болката?
Обикновено са достатъчни два комплекта, но при специални случаи могат да се използват допълнителни комплекти нанопачове.

14. Къде трябва да се поставят нанопачовете при болки в коленете?
Залепете кафявия нанопач на вътрешната страна на коляното, а белия – на външната страна на коляното.

Y-Age Aeon (Нанопач Спокойствие)

15. Какъв е ефекта от нанопачовете Y-Age Aeon?
Клиничните изпитания показват, че тези нанопачове намаляват стреса и възпаленията – два фактора, съпътстващи стареенето.

16. Какво се усеща при прилагането на нанопачовете Y-Age Aeon?
Отначало може да не почувствате нищо. Но много пациенти отбелязват на първо време – прилив на сили и добро самочувствие. Може да се забележат начални симптоми на детоксикация, както и в случаите при използване на другите нано пачове Y-Age.

17. Колко време след поставянето на нанопачовете Y-Age Aeon могат да се получат резултати?
Независимо от това, че резултатите зависят от индивидуалните особености и здравословното състояние на всеки човек, много хора отбелязват бърза реакция от детоксикацията на организма и прилив на сили само няколко дни след използване на нанопачовете. За да се получи значим ефект в забавяне на стареенето, се препоръчва нанопачовете Y-Age да се използват в продължение на минимум 90 дни.

Y-Age Glutathione (Нанопач Глутатион)

18. Какво е това глутатион, какъв ефект предизвиква?
Глутатионът е основен антиоксидант, който помага за детоксикация на организма и неутрализиране на свободните радикали, поддържа имунната система.

19. Какво се усеща при прилагането на Y-Age Glutathione?
Като антиоксидант , той подобрява самочувствието и връща силите на организма. Глутатионът помага да се изхвърлят токсините, затова може да се усетят симптоми на детоксикация : болки в гърлото, болка в главата, умора или гадене. При поява на такива симптоми, снемете нанопачовете и пийте вода.

20. Колко време след използването на Y-Age Glutathione се виждат резултати?
Независимо от това, че резултатите се променят според индивидуалните особености в здравословното състояние на всеки човек, много хора отбелязват бърза детоксикационна реакция и прилив на сили няколко дни след използването на нанопачове. За да се получи значим ефект в забавяне на стареенето, ние препоръчваме използване на нанопачове Y-Age най-малко 90 дни.

Y-Age Carnosine (Нанопач Карнозин)

21. Какво е карнозин, какъв ефект предизвиква?
Карнозинът е мощен антиоксидант, природно хранително вещество, чието синтезиране с възрастта постепенно намалява в организма. Както показват изследванията карнозинът играе много важна роля в опазване на здравето и има уникалната способност да обновява клетките.

22. Какво се усеща при употребата на Y-Age Carnosine?
Както и в случаите с използването на другите нанопачове на Y-Age, може да се усетят някои от симптомите на детоксикация. Някои хора съобщават за успокояващ ефект след прилагане на нанопач Carnosine (поява на сънливост). Ако почувствате това състояние, поставяйте нанопачовете вечер (преди сън).

23. Колко скоро след използването на Y-Age Carnosine могат да се видят резултати?
Резултатите могат да се променят, съобразно индивидуалните особености в здравословното състояние на всеки човек. Много хора отбелязват детоксикационна реакция и прилив на сили няколко дни след използването на нанопачовете.

Energy Enhancer (Нанопач Енергия)

24. Кога трябва да използваме Energy Enhancer нанопачове?
Тези нанопачове се използват, когато е необходимо да се повиши нивото на енергия и степента на издръжливост в организма, а също за да се подобри физическото състояние и общото самочувствие.

25. Какво да очаквам при използването на нанопачове Energy Enhancer?
Резултатите се менят в зависимост от индивидуалните особености в състоянието на всеки, но Вие трябва да почувствате прилив на сили и повишаване нивото на енергия по време на ползването им. В тази връзка може да усетите и увеличаване на издръжливостта. Възможно е в началото на ползването им да се проявят симптоми на детоксикация.

26. Колко нанопача мога да използвам при едно поставяне?
При особени обстоятелства Вие може да използвате допълнителен комплект нанопачове, но обикновено са достатъчни два комплекта.

Silent Nights (Нанопач Сън)

27. Какво се усеща при използване на нанопач Silent Nights?
Вие може да почувствате сънливост. Ще спите по-спокойно през нощта и ще имате усещане за възстановяване на силите.

28. Правени ли са клинични изпитания на нанопач Silent Nights?
Да, изследванията са доказали, че нанопачовете Silent Nights подобряват качеството и продължителността на съня.

29. Кога трябва да поставяме нанопачовете Silent Nights?
Препоръчва се поставяне на нанопачовете Silent Nights преди сън и снемането им сутрин, след събуждане.

SP6 Complete (Нанопач за обмяна на веществата)

30. Каква е ползата от SP6 Complete нанопачове?
Тези нанопачове помагат за контрол и регулиране на апетита. Могат да намаляват чувството на глад.

31. Какво се усеща при използването на SP6 Complete нанопачове?
Резултатите са различни в зависимост от индивидуалните особености в здравословното състояние на всеки човек, но Вие непременно ще почувствате намаляване на чувството на глад.

32. Как действат нанопачовете SP6 Complete?
Този продукт стимулира акупунктурните точки в организма, които се отговарят за контрол върху апетита.

33. Възможно ли е използването на други нанопачове на LifeWave едновременно с SP6 Complete за контрол на апетита?
Да, комбинация на SP6 Complete и Y-Age Glutathione помага за контролиране на апетита и повишаване на детоксикацията на организма, което дава резултат за намаляване на излишното тегло

 
 
 
Ако имате въпроси по отношение на нанопачовете или тяхното приложение може го направите
по e-mail: nkalaydzhiev@gmail.com или да попълните формата за контакт.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение