Компания Lifewave – подобрява качеството на живот без нужда от химически лекарства!

Lifewave – подобрява качеството на живот без нужда от химически лекарства!

 

Lifewave (Жизнена вълна) - подобрява качеството на живот без нужда от химически лекарства!Основана през 2004 г. в Сан Диего, Калифорния, Lifewave (Жизнена вълна) дава възможност на хората по целия свят да се чувстват прекрасно, да живеят дълго и да живеят добре. Продуктовата линия на Lifewave (Жизнена вълна) предлага уникална колекция от хомеопатични и акупресурни продукти, които подобряват качеството на живот без нужда от химически лекарства, стимуланти или игли, които да влизат в тялото. От нанопачовете на Lifewave не преминава нищо през кожата в тялото (никакви лекарства или някакъв вид химически вещества).

Lifewave – Мисия

Мисията на Lifewave (Жизнена вълна) е да увеличи човешкия потенциал, давайки на хората по целия свят възможност да живеят дълго и да живеят добре. Технологиите които използва Lifewave (Жизнена вълна) предлага облекчаване и дори напълно премахване на болката, природна енергия, спокоен сън, програми анти-стареене с невероятни резултати, както и защита от вредното облъчване от мобилни телефони. Lifewave (Жизнена вълна) предлага уникална бизнес възможност, освобождавайки се от старите форми, както да вземете контрол над живота и бъдещето си в собствените ръце и да изградите собствен бизнес.

   

Компания Lifewave - подобрява качеството на живот без нужда от химически лекарства!  „Акупунктурата е лечебна терапия, базирана на древна китайска система за лечение. Практикуващите обикновено стимулират акупунктурни точки по тялото с игли за подобряване на съня, облекчаване на болка и дискомфорт, и насърчаване на организма към подобряване на здравето.
През живота си открих, че ние сме се ограничавали до това което знаем и вярваме, че е възможно. Lifewave (Жизнена вълна) започна като идея, че трябва да се подобри работата и здравето на всеки, използвайки собствена комуникационна система на организма. Мнозина не вярваха, че този тип технология е възможна.
10 години по-късно, с повече от 70 клинични проучвания и стотици хиляди клиенти в 120 страни, ние доказахме, че това е възможно. И докато ние знаем, че нашите продукти помагат на хората по целия свят за постигане на забележителни резултати, ние непрекъснато ще преследваме и разработваме нови и по-добри начини за подобряване на здравето и подпомагане на организма за съхраняване на младостта. Ние нямаме ограничения в това което вярваме, че е възможно.“
David Schmidt
Основател, разработчик и главен изпълнителен директор на LifeWave

Lifewave (Жизнена вълна) - подобрява качеството на живот без нужда от химически лекарства!

Вашият коментар

Name and email are required. Your email address will not be published.