lifewave technology – съчетава най-съвременната нанотехнология, акупунктура и хомеопатия в едно!

lifewave technology

 
lifewave technology

lifewave technology (Жизнена вълна) е компания която използва изключително нова технология събирайки в едно, най-върховата западна технология (нанотехнология), хомеопатия и хилядолетния опит на източната медицина (акупресура, акупунктура и иглотерапия) по създаването на ново поколение продукти, за подобряване на здравето и осигуряване на динамичен ефект против стареене. Спомнете си как се чувствахте като млади, динамични и нямахте болка? Това е начина, по който би трябвало да се чувствате сега и през останалата част от живота си. Това можете да постигнете с lifewave technology – nanopatches.

lifewave-technologyТази lifewave technology е известна в продължение на хиляди години, а именно, че специфични честоти на светлината предизвикват специфични промени в организма. Например когато излезеш на слънце една специфична честота на светлината ще накара тялото ви да произвежда витамин D, а друга честота на светлина (UV) ще доведе до производството на меланин (пигментно вещество), който създава слънчев загар.
Нашият изключителен, нетрансдермален нанопач (от който нищо не преминава в тялото) използва този принцип, за нежно стимулиране на акупунктурни точки, които са били използвани, за да се балансира и подобрява потока на енергията в човешкото тяло в продължение на хиляди години. Резултатът е естествен начин за подобряване качеството на живота си и е с много бързо действие.

 

lifewave technology - най-съвременна нанотехнология

Вашият коментар

Name and email are required. Your email address will not be published.